Afpraak maken?
06-121 701 78
Afpraak maken?
06-121 701 78

Werkplaats

Sterk Werk is een veelzijdig bouwbedrijf op Texel. Wij beschikken over een grote werkplaats met professionele apparatuur. Dankzij de mogelijkheid om veel in eigen beheer te kunnen realiseren, wordt de levertijd bij ons tot een minimum beperkt. Ook hebben wij alles in huis om maatwerk te leveren.

Machinepark

Onze ruime werkplaats is voorzien van een volwaardig machinepark, dat aan de hedendaagse eisen voldoet. Hier maken wij kozijnen, ramen, trappen en ander timmerwerk.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij Sterk Werk. Doordat wij veel zelf produceren, blijf een hoge kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd. In onze werkplaats vindt u diverse machines en materialen waarmee wij zowel modern als traditioneel werk kunnen verrichten.

Specialismen

Wij hebben veel ervaring met verbouwingen, houten kozijnen, kunststof kozijnen en prefab elementen. Wij kunnen werken met bijna alle houtsoorten. Neem contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos.

houten Trappen

Sterk Werk is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van houten trappen. Wij kunnen werken met bijna alle houtsoorten en adviseren u graag.

Wij werken door heel Nederland

Ons bedrijf is gevestigd op Texel, maar wij werken in heel Nederland.